neděle 2. září 2007

Ideová vyhláška jednotky RGJ Brno

Zřejmě jste si všimli, že naše jednotka se věnuje military airsoftu a je nemálo inspirovaná moderní British Army. Naším cílem je ale spíše se odreagovat než si hrát na stoprocentní vojáky.

To ovšem neznamená, že se nesnažíme o základní stupeň realističnosti. V naší jednotce pochopitelně vyžadujeme oblečení vzoru DPM a pokud možno také taktický systém PLCE. I britské vojenské přilby (nebo jejich plastove kopie) jsou v naší jednotce víceméně povinné. V poslední době se také snažíme o použití zásobníků s realistickým množstvím munice, ovšem na veřejných akcích, kde všichni "točí", klapeme točáky i my.

Pokud by měl někdo zájem stát se naším členem, nebráníme s tomu. Základních podmínek není mnoho, ostatně osobnost kandidáta je pro nás přeci jen důležitější než jeho výbava, která se časem podá. Snad jen dodejme, že členové pod osmnáct let nás nezajímají vůbec (ne není to tím, že jsme tak staří :-)

Pro zpestření této suché ideové vyhlášky přidávám naši britskou hymnu tak, jak ji zahrál na koncertě "Live Isle of Wight 1970" JIMI HENDRIX ("stand up for your country and if you dont fuck you")

) Zpracoval "Mortyr"

Žádné komentáře: